نوشته شده در دیدگاه‌تان را بنویسید

تاثیر قارچ خالص و اصل گانودرما بر روی بیماری کبد چرب

قارچ گانودرما و کبد چرب

کبد چرب :

کبد چرب یکی از شایع ترین بیماری های کبدی در عصر کنونی است.
وجود چربی در کبد طبیعی است، اما اگر این میزان از چربی بیش از ۵ تا ۱۰ درصد وزن کل کبد را تشکیل بدهد، فرد به بیماری کبد چرب دچار شده‌است. این بیماری با نشانه های خاصی بروز نمی دهد، اما بعد از رعایت نکردن و پیشروی این بیماری در کبد، علائم ظاهر خواهند شد.
در واقع به زبانی ساده تر، رسوب چربی در کبد را کبد چرب می‌نامند. مصرف الکل و یا مشروبات الکلی، یکی از دلایل پر رنگ بروز این بیماری است. البته افراد غیر الکلی هم به دلایل مختلف از جمله چاقی، مصرف غذاهای آماده و غذاهای چرب، عدم فعالیت فیزیکی موثر و مصرف مواد نامناسب غذایی، ممکن است به این بیماری دچار شوند؛ بنابراین با توجه به موارد بالا، شیوع این بیماری، روز به روز در حال افزایش است. این عارضه گاهی به علت مصرف برخی داروها نیز پدیدار می شود.

انواع کبد چرب ؟

کبد چرب غیرالکلی: این بیماری زمانی رخ می‌دهد که کبد در شکستن چربی‌ها دچار مشکل شده و با جمع شدن چربی در بافت‌های کبد، فرد دچار کبد چرب می‌گردد. انواع این بیماری با مصرف الکل مرتبط نبوده و زمانی مشخص می‌شود که ۱۰ درصد یا بیشتر وزن کبد حاوی چربی باشد. این بیماری خود نیز به چند دسته تقسیم شده و در شدیدترین مراحل باعث سیروز کبدی یا زخم و سپس نارسایی کبدی می‌گردد.

کبد چرب الکلی: این بیماری جزء اولین مراحل بیماری‌های کبدی مربوط به الکل است. کبد با مصرف زیاد الکل صدمه دیده و قادر به شکستن چربی‌ها نیست. اگر فرد از مصرف الکل خودداری نماید، این نوع کبد چرب کم‌کم درمان می‌گردد، اما در صورت ادامه به مصرف الکل فرد ممکن است دچار سیروز کبدی گردد.

کبد چرب بارداری: هرچند این نوع از کبد چرب خیلی نادر بوده، با این حال جمع شدن چربی در هنگام بارداری می‌تواند خطراتی جدی هم برای مادر و هم برای جنین داشته باشد. این بیماری می‌تواند باعث نارسایی کبدی، نارسایی کلیه، عفونت شدید یا خون‌ریزی شود. هرچند دلیل این بیماری کاملاً شناخته نشده اما دانشمندان معتقدند این بیماری با هورمون‌های این دوران در ارتباط است. علایم این بیماری در سه ماه سوم رخ داده و شامل حالت تهوع، استفراغ، درد در قسمت بالایی سمت راست شکم، زردی و کسالت عمومی می‌باشد. زنان باردار باید آزمایش‌های لازم را برای اطلاع از این بیماری انجام دهند، اکثر زنان پس از زایمان شروع به بهبود می‌نمایند.

کبد چرب به ۴ گرید از نظر میزان پیشرفت دسته‌بندی می‌شود:
گرید ۱ کبد چرب : ساده‌ترین نوع آن است که دلیل آن خوردن مواد غذایی ناسالم است. البته این گرید با افزایش فعالیت‌های روزانه و تغذیه سالم کاملا برطرف می گردد.

گرید ۲ کبد چرب : در این حالت وضعیت بیمار کمی سخت‌تر و پیچیده‌تر می‌شود این حالت از کبد چرب، رژیم غذایی خاص خود را نیز دارد.

گرید ۳ کبد چرب : تنها با بهبود سبک زندگی قابل درمان خواهد بود ورزش،تغذیه مناسب(کاهش مصرف انواع گوشت،فست فودها،چربی ها و غذاهای چرب و…)کاهش استرس و دیگر موارد. البته این هشداری است برای افراد دارای کبد چرب گرید ۲و۱هستندکه در درمان بیماری خود سهل انگاری می‌کنند.

در نهایت گرید ۴ کبد چرب : که به سیروز کبدی معروف است، در صورت اقدام نکردن برای بهبود بیماری پیوند کبد برای فرد احتیاج خواهد شد.

اغلب بیماران مبتلا به کبد چرب، معمولا ۴۰تا۶۰ سال سن داشته و بیماری در زنان شایع‌تر است. کبد چرب در کودکان با سن بالاتر از ۱۰سال نیز می‌تواند ایجاد شود. این اختلال کبدی مزمن بوده و برای سال‌ها پایدار خواهد ماند.

به اعتقاد متخصصان گرچه اکنون نخستین عامل نارسایی کبد، هپاتیت است اما طبق آمار در آینده اولین خطری که کبد را تهدید می‌کند، بیماری «کبد چرب» خواهد بود. بیماری کبد چرب در پی مصرف انرژی بیش از حد الکل، چاقی، تنبلی و کم بودن ورزش و فعالیت، بروز پیدا می‌کند و درجه‌بندی دارد. وجود چربی در کبد هر انسانی طبیعی است اما اگر کبدی دارای ۵ تا ۱۰ درصد چربی باشد کبد چرب نامیده می‌شود.


برخی علل کبد چرب ؟

طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها مانند :
کلسترول بالا
سطح بالای تری گلیسیرید در خون
سندرم متابولیک
چاقی (به ویژه هنگامی که چربی در شکم متمرکز است)، سندرم تخمدان پلی کیستیک
آپنه
دیابت نوع ۲
کم‌کاری تیروئید (hypothyroidism)
کم‌کاری غده هیپوفیز(hypopituitarism)
خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی را افزایش می‌دهند.[
به‌طور کلی می‌توان عوامل
به‌طور کلی می‌توان عوامل ایجاد این بیماری را به شرح زیر عنوان کرد:
رژیم غذایی نادرست
استرس درونی و نهفته
مصرف بیش از حد معمول دارو
مصرف لووستاتین‌ها و غذاهای فست فودی (سوسیس، کالباس، سس، پیتزا و…)
متخصصان اعتقاد دارند که شیوه ناصحیح زندگی و تبعات آن از قبیل چاقی و اضافه وزن در ابتلا به کبد چرب در بین سنین مختلف دخیل است. داشتن شیوه زندگی صحیح، داشتن وزن ایده‌آل و مناسب، انجام فعالیت‌های بدنی روزانه، پیروی از رژیم غذایی سالم، پرهیز از مصرف غذاهای چرب و سرخ کردنی و دوری از استرس از جمله راه‌های پیشگیری این بیماری است.

قارچ اصل و خالص گانودرما و درمان کبد چرب ؟

قارچ اصل و خالص گانودرما، برند ماه سپید، حاوی میزان بالایی از آنتی اکسیدان هاست که این آنتی اکسیدان ها، با رادیکال های آزاد مقابله کرده و به بازسازی و بهبود سلول های کبدی نیز کمک بسزایی دارند. علاوه بر این قارچ خالص و اصل گانودرما، با خاصیت سم زدایی از کبد، باعث پاکسازی منظم کبد شده و با خاصیت ضد التهابی خود، ما از ایجاد التهاب در کبد، که یکی از اصلی ترین دلایل از بین رفتن سلول های کبدی ست می شود.

قارچ خالص و ارگانیک گانودرما، سبب این می شود تا سنتز اسید نوکلئیک در بدن افزایش پیدا کرده و پلی ساکاریدهای بی نظیر موجود در آن با آزاد سازی پروتئین از سلول های سفید خون، برای بهبود سطح اینتروفن در بدن نیز بسیار مفید هستند.
همچنین مصرف این قارچ موجب رفع بی خوابی و بهبود کیفیت خواب می شود که آرامش روحی و دوری از استرس و اضطراب، که دلایل پنهان ایجاد کبد چرب هستند را تقویت و ایجاد می کند. قارچ خالص و اصل گانودرما از گیاهان دارویی بسیار منحصر به فردی است که مصرف آن به تقویت سیستم ایمنی بدن هم کمک شایانی می کند.

سلامتی را از طبیعت هدیه بگیرید

مجموعه گیاهی ماه سپید

دیدگاهتان را بنویسید